torsdag 16 februari 2012

sportlov


Efter en veckas VAB har vi sportlov.
Det är en stor fördel i mitt yrke.
En vecka går så fort. Vi har simmat, bakat och spelat spel. Vi har fixat pass och barnen har åkt skridskor med farmor. Vi har myst, skrattat, gråtit och flamsat. Vi har åkt pulka, pulka och pulka. Jag har tränat, träffat min syster och firat alla hjärtans dag med min man :)

Idag har vi varit i skidbacken! Oj så roligt. Efter en tuff start med några krascher gick det riktigt bra. Max och Kasper är superduktiga. Vi var och åkte i Alebacken. Mycket lift blir det... Saknar fjällen. Nästa år åker vi. Då är Stella nästan tre och kan börja åka skidor. I dag var hon i Nödinge hos Arne och mormor. I morgon ska vi träffa kusinen Arvid och på eftermiddagen blir det bio och restaurangbesök.


Vissa får kämpa. Vissa får glida med.




Kram på er!

3 kommentarer:

  1. Låter som en underbart sportlov! Fjällen nästa säsong!? Det är vår plan också! :)

    SvaraRadera
  2. Japp nästa år åker vi till Sälen. Har redan börjat kika på stugor. Det är stor prisskillnad mellan v.6 och v. 7. Vi har en del föräldradagar att ta ut...så kanske det blir v. 6. Vi får se. Vart åker ni?

    SvaraRadera
  3. Branäs eller Sälen som planerna ser ut just nu. Val av vecka är viktigt - både vad gäller pris och temperatur. Vill undvika januari och början på februari eftersom det är störst risk för riktigt kallt väder då. Får se hur vi gör rent praktiskt. Våra föräldradagar är ju slut. Men ledig kan man väl va ändå ;) Kanske kan bunta ihop alla stängningsdagar och åka lite skidor som fortbildning ;)

    SvaraRadera